Details

Description

Kompania “SKG-ALBANIA sh.p.k” kërkon të punësojë Ing. Cilësie Skg-Albania është një kompani që operon në fushën e detaleve me makineri CNC, kryesisht prodhon detale të disa markave prestigjoze në sektorin Automotiv. Pozicioni i punës: Ing në Departamentin e Cilësisë Kërkesat dhe kualifikimet: 🔹️Menaxhimi dhe mbarvajtja e prodhimit 🔹️Njohja e standarteve ISO 🔹️Të ketë përfunduar arsimin e lartë në degën e Inxhinierisë Mekanike, Mekatronike, Materjale, Ekonomike, Elektrike. 🔹️Preferohet të ketë eksperiencë, por nuk është kusht. 🔹️Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi. 🔹️Të ketë njohuri të mira të gjuhës Angleze dhe Italiane. 🔹️Të dijë të lexojë vizatimet teknike. Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë në adresën e postës elektronike: amministrazione@skgalbania.com ose 0672040402 Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur referuar informacionit nga CV-ja do të njoftohen për intervistë.

Kompania "SKG-Albania sh.p.k" puneson Ing. Cilesie

€750

22 Jan

Location

AD ID: 3349

Buyers Review

Newsletter

Chat Us