Detajet

Gjendja e produktit

new

Selling Type

offering

Lloji i Çmimit të Produktit

fix

Përshkrimi

Korniza të personalizuara sipas dëshirës dhe në përmasat që dëshironi. Ide dhuratash e shumë të tjera.

Vlerësimet e Blerësve

Komunikimi

Cilësia e produktit / shërbimit

Si ishte eksperienca juaj me Adalgisa Metushi

Newsletter

Chat Us