Detajet

Përshkrimi

Kufje Xiaomi Earbuds Basics 2S 🎧 Të sapoblera. 🆕 Janë të sapohapura dhe me tre gomina me madhësi të ndryshme për t'iu 📍 Tiranë. 📨 Më kontakto për më tepër. 🏷️ Çmimi: 3900 lekë

Kufje Xiaomi Earbuds Basics 2S

3900 leke

08 Apr

ID REKLAMËS: 2443

Vlerësimet e Blerësve

Newsletter

Chat Us