Detajet

Gjendja e produktit

new

Përshkrimi

Lavatrice Indesit 6Kg larje dhe 4 kg tharje e plote cmimi:15.000 lek

LAVATRICE 6KG + 4 KG THARJE E PLOTE

15000 leke

22 Sep

Vendodhja

ID REKLAMËS: 2800

Vlerësimet e Blerësve

Newsletter

Chat Us