Detajet

Produkt per psoriazen

heq psoriazen ne lekure

Përshkrimi

Kush vuan nga psorjaza le te drejtohet tek pomada anastasia, prodhim spanjoll. Falenderimet jane te perditshme nga klientet qe e kane provuar. Cmimi 55 Euro Sasia: 50 ml POMADA ANASTASIA ËSHTË NDËR PRODUKTET BIMORE TË JASHTËZAKONSHME PËR MYKUN E LËKURËS DHE PËR PSORIAZËN, QË NË BOTË PO SHITET ÇDO 20 SEKONDA. POROSIT TANI: 069 65 10 826 SI TA PËRDORNI Vendi ku psoriaza ju ka prekur lyhet 2 herë në ditë me Pomadën Anastasia dhe masazhohet e përhapet shumë mirë, por jo duke e sforcuar. Ky proces kryhet në 2-3 minuta, kush ka durim, edhe 5 minuta, por sigurohuni që e keni lyer gjithë zonën. POROSIT KËTU POMADËN ANASTASIA SASIA: 50 ml ÇMIMI: 55 Euro TELEFON: 069 65 10 826

Psoriazi nuk eshte me problem ne lekuren tuaj

€55

17 Apr

Vendodhja

ID REKLAMËS: 1278

Vlerësimet e Blerësve

Newsletter

Chat Us