Detajet

Përshkrimi

Cilat janë efektet pozitive të vajit të eukaliptit ? * Përmirëson problemet respiratore * Lehtëson kollën * Lehtëson alergjitë sezonale * Lufton infeksionin * Redukton dhimbjen dhe inflamacionin * Lehtëson dhimbjen e kokës * Shëron plagët * Lehtëson dhimbjet e veshëve * Nxit qartësinë mendore * Largon minjtë

Relax shpirt& shendet

1890 leke

08 Jun

Vendodhja

ID REKLAMËS: 2473

Vlerësimet e Blerësve

Newsletter

Chat Us