Detajet

Gjendja e produktit

used

Selling Type

offering

Lloji i Çmimit të Produktit

fix

Përshkrimi

Set strece masa M dhe kemisha masa M

Vlerësimet e Blerësve

Komunikimi

Cilësia e produktit / shërbimit

Si ishte eksperienca juaj me Isa Caushi

Newsletter

Chat Us