Detajet

Përshkrimi

Nëse jeni i/e shkathët dhe puna në terren ose online është fusha juaj, keni aftësi të mira komunikimi, jeni i hapur ndaj mundësive të reja, atëherë jeni gati të jeni pjesë e një sistemi për të shumëfishuar të ardhurat tuaja LR Health & Beauty është ajo që ju ofron mundësi të panumërta fitimi dhe kënaqësie në të njëjtën kohë: - 40% kompensim financiar për çdo shitje direkte të produktit. - bonuse te palimituara nga korporata - Për të arritur objektivat, stimuj dhe makina nga kompania LR nuk kërkohet ndonjë aftësi specifike, mjafton te jeni: 1. Mosha mbi 18 vjec, 2. energjik dhe te komunikueshem Për më shumë informacion ju lutem kontaktoni në DM ose whatsApp 0684357032

Shqiperi, ofroj vend pune LR HEALTH & BEAUTY

€400

08 Jun

Vendodhja

ID REKLAMËS: 2472

Vlerësimet e Blerësve

Newsletter

Chat Us