Details

Description

Specialist per Produkte Elektrike Kompania AlbBaker sh.p.k, specializuar ne tregtimin e artikujve elektrike industriale, kerkon te punesoje kandidate te kualifikuar si Specialist i produkte elektrike. Paga e muajve te proves do te jete 50 000 (neto) + bonuse te kenaqshme pas periudhes se proves. Kualifikimet Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme: • Te kete perfunduar Arsimin e Mesem • Te kete njohuri te mira te produketeve elektrike,eksperianca perben avantazh. • Te kete njohuri te programeve baze te kompjuterit. • Te jete nje person i komunikueshem,I shkathet, organizativ me aftesi negociuese • I afte te punoje ne grup dhe te perballoje volum pune. • Mosha e preferuar 25 – 40 vjec. Te interesuarit te dergojne Leter Interesi dhe CV ne adresen info@albbaker.com. Vetem kandidatet qe plotesojne kriteret e mesiperme do te kontaktohen dhe kualifikohen per fazen e intervistes. Rruga Dritan Hoxha,Blloku Gintash,Laprake,Tirane Nr. kontakti: 0692929800

Specialist per Produkte Elektrike

50 leke

12 Jan

AD ID: 3336

Buyers Review

Newsletter

Chat Us