Details

Description

Dyqani EROZONE me vendndodhje në Qëndrën Tregtare “ Casa Italia”, Tiranë dhe aktivitet tregtimin e artikujve erotik & intim, kërkon të punesojë një vajzë në pozicionin Shitëse. Të interesuarat të dergojnë një CV në adresën: kontakt@erozone.al Kontakt Cel: 069 606 0195 Per informacione të mëtejshme mbi dyqanin tone vizitoni faqen online: www.erozone.al Pagesa shumë e mire!

Tirane, ofrojme vend pune Shitese

50000 leke

30 Dec

AD ID: 3311

Buyers Review

Newsletter

Chat Us