Detajet

Përshkrimi

Shitet tokë truall në rrugën Korçë-Ersekë, Korçë. Trualli ka sipërfaqe 6000 m2 dhe nga tokë bujqësore është kthyer në truall. Çmimi 125,000 euro, i diskutueshëm. Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

Tokë truall në shitje, rruga Korçë-Ersekë, Korçë

€125000

22 Sep

ID REKLAMËS: 2873

Vlerësimet e Blerësve

Newsletter

Chat Us