Detajet

Përshkrimi

* Redukton ankthin dhe stresin emocional * Mbron ndaj simptomave të diabetit * Përmirëson funksionin e trurit * Ndihmon në shërimin e djegieve dhe plagëve * Përmirëson gjumin * Rigjeneron lëkurën dhe redukton aknet * Ngadalëson plakjen * Lehtëson dhimbjen * Çliron dhimbjen e kokës  

Newsletter

Chat Us