Si të shesësh Online.

Bambaron është një platformë tregtare gjithëpërfshirëse që ndihmon pronarët e bizneseve të pavarura të shesin në internet por dhe individë që duan të provojnë shitjen online. Ne kemi shumë udhëzues hap pas hapi dhe video mësimore për t'ju ndihmuar të filloni me shitjet në internet. Do të mësoni se si të krijoni shpejt një dyqan online të dizenjuar mirë, të listoni produktet tuaja, të konvertoni më shumë klientë dhe të monitoroni rezultatet tuaja.

Si të shesësh në internet në 9 hapa:

  • Vendosni se cilat produkte do të shisni.
  • Krijoni audiencën tuaj të synuar.
  • Kryeni kërkime të tregut.
  • Zgjidhni kanalet tuaja të shitjes.
  • Krijoni një dyqan online.
  • Konfiguroni përpunimin e pagesës.
  • Zgjidhni metodat tuaja të transportit.
  • Promovoni produktet tuaja.
  • Përmirësoni vazhdimisht shërbimet tuaja