Details

Description

DEKORE_M_M NA GJENI NE INSTAGRAMIN TONE NE SHESIM PRODUKTET,DEKORET REALIZOHEN NGA VETE JU. ▶️TEK NE DO TE GJENI LLOJSHMERI PRODUKTESH PER FESTAT TUAJA. ▶️ BANNER I PERSONALIZUAR SIPAS DESHIRES. ▶️TULLUMBACE SHUME NGJYRESHE DHE FORMAVE TE NDRYSHME. ▶️PJATA ▶️LUGE ▶️GOTA ▶️MBULESA TAVOLINE TE GJITHA TE PERSONALIZUARA ▶️FISHEKZJARRE LETRA ▶️ MBAJTESE TULLUMBACESH ▶️ SHIRITA ME SHKRIMIN HB ▶️QIRINJ ME NR ▶️GERMA ▶️TULLUMBACE NR I MOSHES ▶️ PERDE ME FIJE ▶️ POMPA DORE,POMPA ELEKTRIKE ▶️ PISTOLETE SILIKONI ▶️SETE TE NDRYSHME FROZEN,COCOMELON,MASHA,BABY SHARK,SIRENA ETJ PERSONAZHE ▶️MINNI SETE DHE ▶️SHUMELLOJSHMERI PRODUKTESH PER FESTAT TUAJA BEJE VET BEJE MIRE DHE LIRE ❤️ ▶️ NA SHKRUANI PER POROSI. ▶️ BEJME DERGESA NE TE GJITHE SHQIPERIN.

Newsletter