Details

Description

EKONOMISTI I BIZNESIT TUAJ - SUN CONSULTING Kontaktoni për të bëre Deklaratat e Biznesit tuaj dhe për t'ju mbajtur llogaritë me shtetin. ÇFARË PËRFSHIN SHËRBIMI I EKONOMISTIT? ✅ REGJISTRIMI I BIZNESIT (Çelje biznesi) ✅ HAPJA E NJE BIZNESI TË RI ✅ SHËRBIME MBI TAKSAT DHE TATIMET : ✅ FISKALIZIJMË BIZNESIN TUAJ ✅ KONSULENCË PËR TAKSAT DHE TATIMET ✅ TË GJITHA DEKLARATAT TATIMORE ✅ PAGAT DHE PUNONJËSIT ✅ SHËRBIME KONTABILITETI Na shkruani në : WhatsApp : +355682424607 Web: www.sunconsulting.al

Ekonomist per biznesin e vogel / Ekonomist Tirane

30 leke

23 Aug

AD ID: 3752

Buyers Review

Newsletter