Details

Siperfaqja ne m2

122132

Adresa

Durrës, Albania

Description

Toka ndodhet ne nje pozicion te mire gjeografik dhe favorizon investitoret qe te kene akses dhe vizualitet ne biznesin e tyre . Per me shume informacion ose nje vizite ne prona na kontaktoni !

SHITET SUPER TOKE BUZE AUTOSTRADES

€1465000

15 Nov

AD ID: 3139

Buyers Review

Newsletter