L-Recapin lufton kundet renies se flokeve te meshkujt dhe tek femrat

0 leke

30 Jan

ID REKLAMËS: 943

Detajet

Gjendja e produktit

new

Selling Type

offering

Lloji i Çmimit të Produktit

negotiable

Përshkrimi

Rënie flokësh e kushtëzuar gjenetikisht? L-Recapin është zgjidhja për meshkujt: kompleksi inovativ i lëndëve vepruese ndalon rënien e flokëve të kushtëzuar gjenetikisht dhe përmirëson në mënyrë të dukshme volumin e flokëve.   VEPRIMI: Çfarë efekti ka L-Recapin kundër rënies së flokëve? Elementi inovativ dhe special Procapil ka një efekt të tre-fishtë: • Acidi Oleanol nga gjethja e pemës së ullirit parandalon dobësimin e rrënjës së flokëve. • Apigenin nga agrumet e freskëta mundëson qarkullimin e gjakut në rrënjët e flokëve. • Biotinyl-GHK (vitaminë e veçantë nga e bardha e vezës) parandalon dobësimin e rrënjës! L-Recapin Shampo Një kombinim përbërësish aktivë dermatologjikisht të kontrolluar, që pastrojnë lehtë dhe i mbajnë flokët të butë. Përdorimi sistematik në kombinim me locionin tonik L-Recapin pakëson në mënyrë të ndjeshme rënien e flokëve dhe përmirëson pamjen e tyre. L-Recapin Tonik L-Recapin Tonik lufton rënien e flokëve të trashëgueshme. Aplikojeni Tonicum pas larjes së flokëve, mbi flokët e njomë. Masazhojeni me lëvizje rrethore. Te gjitha produktet tona jane te prodhuara ne Gjermani! Nese jeni te interesuar kontaktoni ne instagram: https://instagram.com/lr____ar?igshid=o4iy0k000wup   

Vlerësimet e Blerësve

Komunikimi

Cilësia e produktit / shërbimit

Si ishte eksperienca juaj me arliafash57

Newsletter